10 χρόνια προσφοράς και ενεργούς συμπαράστασης στα άρρωστα και άπορα παιδιά
Στηρίζουμε δυναμικά τον μικρό Λιουμπίμ με τη βοήθεια σας!

Η Εθελοντική Φιλανθρωπική Οργάνωση »Φροντίδα για το Παιδί΄΄ ενισχύει κάθε μήνα οικονομικά παιδιά άρρωστα με ειδικές ανάγκες και χρόνιες παθήσεις.

Έκκληση ανθρωπιάς. Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον  Λιουμπίμ Ζούρα οποίος  είναι μόλις 10 χρονών και έχει από το 2015 μόνο την μητέρα του εν ζωή μιας και πατέρας δεν ζει πια. Η μαμά με το παιδί από το 2015 που πέθανε ο πατέρας δυσκολευόταν πολύ να ανταπεξέλθει και έτσι έκανε 2 δουλειές για να μπορέσει να επιβιώσει. Δυστυχώς το 2017 τον Σεπτέμβριο και ενώ το παιδί περίμενε την μητέρα του να σχολάσει από την δεύτερη εργασία της, ανυπομονώντας να επιστρέψουν σπίτι βγήκε για λίγο έξω από το κατάστημα και μέσα σε 5 λεπτά μια μηχανή που έτρεχε χτύπησε το παιδί και το εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα μακριά. Η μητέρα βγήκε ακούγοντας φωνές έξω από τον φούρνο και αντίκρισε το παιδί της μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος και πεσμένο στο δρόμο. Δυστυχώς έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου Αγία Σοφίας στην Αθήνα διασωλημένο και σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς οι βλάβες κινητικά (κατά τους γιατρούς) που έχουν επέλθει από το ατύχημα στο παιδί είναι μόνιμες και δεν έχει καμία κίνηση από τον λαιμό και κάτω. Έκτοτε περιφέρθηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας μιας και οι μονάδες αυξημένης φροντίδας ανά καιρούς έκλειναν. Από τον Ιούνιο του 2019 το παιδί με απόφαση των γιατρών μεταφέρθηκε από την Αθήνα και το νοσοκομείο Άττικόν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στην παιδιατρική πτέρυγα. Έτσι έπρεπε να βρεθεί άμεσα σπίτι για την οικογένεια διαφορετικά θα επέστρεφαν πίσω και πάλι το παιδί στην Αθήνα. Με την βοήθεια ΜΚΟ καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κατοικία για ένα έτος με τα έξοδα πληρωμένα (ενοίκια-Δεκο). Έπειτα από το πέρας του έτους δεν γνωρίζουμε πως θα τα καταφέρουν. Ακόμη αν και υπάρχει απόφαση αναπηρίας δεν έχει λάβει κανένα επίδομα, διότι εκκρεμούν γραφειοκρατικές διαδικασίες. 

Eurobank
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟY ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  0026.0232.59.0200894121
IBAN: GR7202602320000590200894121
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ
BIC: ERBKGRAAXXX
Εθνική Τράπεζα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟY ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  210 / 007208-76
IBAN: GR1001102100000021000720 876
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
BIC: ETHNGRAA
Όταν καταθέτετε, γράψτε σαν αιτιολόγηση: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Κατόπιν στείλτε στο inbox: το όνομα του παιδιού που θέλετε να στηρίξετε, την πλήρη διεύθυνση πόλη σας και την ημερομηνία για να αποστείλουμε την απόδειξη.
Ευχαριστούμε και πάλι
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ