10 χρόνια προσφοράς και ενεργούς συμπαράστασης στα άρρωστα και άπορα παιδιά
Φιλανθρωπικού χαρακτήρα επίδειξη μόδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 31/10/18 στην Remvi ή φιλανθρωπικού χαρακτήρα επίδειξη μόδας με σκοπό ένα μέρος των εσόδων να διατεθούν στην Φιλανθρωπική Οργάνωσή “Φροντίδα για το Παιδί”. Ευχαριστούμε Θερμά την κα. Ελίνα Παπά Ελευθεριάδου φίλη και συντονίστρια της επίδειξης για την μαγευτική βραδιά.Μια βραδιά γεμάτη ένταση και παλμό που άφησε όλους τους παρευρισκόμενους σε διαρκή εγρήγορση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ευγενική συμμετοχή της κα. Λιλίκα Αρνάκη ζωγράφο και ποιήτρια.
Ευχαριστούμε εκ βάθους ψυχής τον αγαπημένο ιδιωτικό ντετέκτιβ κο. Γεώργιο Τσούκαλη που παρευρέθηκε και στήριξε την εκδήλωση.
Ευχαριστούμε την παρουσία της Εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΘ και τους Έλληνες διασώστες που τίμησαν την εκδήλωση και έχουν συμβάλλει στην ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας στο Μάτι. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αγαπημένο τραγουδιστή κο. Δημήτρη Χρυσοχοϊδη για την στήριξη του.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς για την υπέρ-πολύτιμη προσφορά τους. Και τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ζέστη σας παρουσία. Συνδράματε σημαντικά στο έργο της Φιλανθρωπικής Εθελοντικής Οργάνωσης »Φροντίδα για το Παιδί».
Σας ευχαριστούμε, με εκτίμηση,
Εμινίδου Αναστασία
Πρόεδρος Δ.Σ. «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ