10 χρόνια προσφοράς και ενεργούς συμπαράστασης στα άρρωστα και άπορα παιδιά
Φιλανθρωπικός Αγώνας για τον Θοδωρή

Όταν οι άνθρωποι συσπειρώνονται και ενεργούν με αυτό τον τρόπο, δίνοντας προτεραιότητα στις ανθρώπινες αξίες, αξίες που πρέπει να διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις, τότε τα μηνύματα που εκπέμπουν είναι αισιόδοξα και ελπιδοφόρα.
Η διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα βοήθησε έμπρακτα 3 παιδάκια της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Φροντίδα για το παιδί», καθώς και το Θοδωρή Ντούμα (Theodore’s Miracle).
Ήταν μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική κίνηση, ιδιαίτερα σε ανθρωπιστικό και κοινωνικό επίπεδο.
Χωρίς τη συμβολή και τη συνεργασία ορισμένων ανθρώπων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του αγώνα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερών Συγκοινωνιών ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και την ομάδα των Παλαίμαχων Ηρακλή για τη συμμετοχή και στήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερών Συγκοινωνιών ΣΤΑΣΥ Α.Ε., κ. Θανάση Γεωργόπουλο, ο οποίος επέλεξε το «Φροντίδα για το παιδί» ως την ωφελούμενη δομή για τη Βόρειο Ελλάδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς την καλόκαρδη Sofia Karagouni για όλη την διοργάνωση την αγάπη και την υποστήριξη της .
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Άγγελο Χαριστέα για τη συμμετοχή του και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξε, καθώς και για τη συνεχιζόμενη στήριξή του.
Θερμές ευχαριστίες στον χοροδιδάσκαλο κ. Γιώργο Λυκεσά και τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΔΙΟΝΥΣΟΣ’ για την παρουσία τους.
Θερμές ευχαριστίες στον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, κ. Θεόδωρο Δαρδαβέση, για την αμέριστη στήριξή του στη φιλανθρωπική εκδήλωση.

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ